Grajsko popoldne na gradu Rihemberk (DediCenter Rihemberk) – Grad Rihemberk

Grad Rihemberk v zadnjih mesecih ni dobil le novih streh in obnovljenih obzidij, temveč tudi številne novosti – zanimivi produkti, ki bodo obiskovalcem gradu in njegove okolice obogatile doživetja. Med drugim se na grad vračata grajska viteza Ulrik in Dietalm iz družine Rihemberžanov.
Vabljeni v soboto, 12. 9. 2020, na GRAJSKO POPOLDNE NA GRADU RIHEMBERK in odkrijte grad, ki bo za to priložnost še posebej obogaten z novimi vsebinami ??⚔️?️??
Program:
?16.00 VODEN POHOD PO STARI GRAJSKI POTI iz Branika do gradu Rihemberk
start: pred Kulturnim domom v Braniku (Branik 75)
?od 16.30 POGOSTITEV na grajskem dvorišču
?17.00 OSREDNJI DEL PRIREDITVE: vodeno raziskovanje gradu za otroke in odrasle; gledališka predstava varovancev VDC Nova Gorica »Grajski gospod Kovač«; predstavitev rezultatov projekta LAS DediCenter Rihemberk; premiera promocijskega videa »Na grad Rihemberk in naokrog«
Zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna prijava na e-naslov grad.rihemberk@gmail.com ali grajski telefon 051 201 910.
Prireditev bo potekala ob upoštevanju izvajanja veljavnih ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni Covid-19.
Vstop prost.
***
Organizatorji: Mestna občina Nova Gorica v sodelovanju s partnerji projekta LAS DediCenter Rihemberk in z zavodom Svitar
Prireditev in nove vsebine so nastali v okviru projekta LAS Vzpostavitev gradu Rihemberk kot središča trajnostnega turizma Goriške (akronim DediCenter Rihemberk).
Back to top
Preskoči na orodno vrstico