Pedrovo 1, 5295 Branik
E-mail: zavod.jerbas@gmail.com

Spletna stran: https://zavodjerbas.com/

Facebook: https://www.facebook.com/zavodjerbas/

V Zavodu Jerbas se ukvarjamo z raziskovanjem, ohranjanjem in promocijo kulturne in naravne dediščine okolja v katerem bivamo. Dognanja in nova znanja, ki jih pridobivamo, vpletamo v trajnostne turistične produkte in dediščinske prireditve.

Naša ponudba obsega otroške delavnice kot so delavnice starih iger Krasa in Vipavske doline, ki so se igrale večinoma na paši ali ob dolgih zimskih večerih, delavnice ustvarjanja iz naravnih materialov, različne likovne delavnice ter delavnice spoznavanja narave. Vse delavnice lahko prilagodimo tudi za odrasle skupine.

Visoko strokovno usposobljeni turistični vodniki ter interpretatorji dediščine z ustreznimi licencami vas lahko popeljemo na turistično spoznavanje Krasa in Brkinov, Goriške regije od Bovca preko Idrije, Vipave do Nove Gorice in Goriških Brd. Skupaj pa lahko spoznavamo tudi skrivnosti gradu Rihemberk, enega najstarejših in največjih gradov daleč na okrog. Z našim biologom se lahko podate na različne tematske pohode v naravo. S profesorico likovne umetnosti in inženirko oblikovanja pa lahko spoznavate različne tehnike likovnega ustvarjanja in oblikovanja kamna.

V Zavodu Jerbas smo soorganizatorji in soustvarjalci Festivala Kraška gmajna, festivala dediščinskega in naravoslovnega turizma, ki dvakrat letno na prizoriščih širom Krasa ponuja bogat program delavnic, tematskih pohodov, predavanj in razstav, s katerimi odstiramo skrivnosti bogate dediščine prostora.

Kontakt
Pedrovo 1, 5295 Branik
Gsm: +386 40 480 124 (Borut), +386 40 303 576 (Jelena), +386 40 601 307 (Tom)
E-mail: zavod.jerbas@gmail.com

Spletna stran: https://zavodjerbas.com/

Facebook: https://www.facebook.com/zavodjerbas/

Back to top
Preskoči na orodno vrstico